NİĞDE / MERKEZ - Gösterli İlkokulu

Gösterli İlkokulu

Gösterli Köyü Merkez/NİĞDE
Vizyon
Türkiye’yi çağdaş uygarlıklar düzeyine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Eğitim öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak.
Başarılar
Okulumuz her eğitim öğretim döneminde Fen Liselerine öğrenci yerleştirmektedir. Aynı zamanda bursluluk sınavlarında öğrencilerimiz başarı göstermektedir. 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılan LYS sınavında Ayşe ELMACI öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olmuştur.
KALORİFER-KÖMÜR
Ulaşım
Okulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğretmen servisi bulunmamaktadır. Köy servisi sabahları Niğde merkeze hareket etmektedir, akşamları köye dönüş yapmaktadır.
Gösterli Köyü/NİĞDE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, satranç ve masa tenisi dallarında okul içi turnuvalar düzenlenmektedir. İl ve Türkiye geneli yarışmalara katılım sağlanmaktadır.