NİĞDE / MERKEZ - Gösterli İlkokulu

Ekm

GÖSTERLİ İLKOKULU VE GÖSTERLİ ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULLARI 20 EKİM 2023 CUMA GÜNÜ, 14:00 SAATİNDE OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Nis

On Birinci Kalkınma Planı ve 2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan hedefler gereği Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 25/01/2023 tarih ve 69277232 sayılı Bakanlık Onayı doğrultusunda 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren ücretsiz bir öğün beslenme uygulaması başlatılacaktır. Ana sınıfımızda verilecek beslenme listesi şu şekildedir.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneğince hazırlanan "Okulda Diyabet Programı" kapsamında okul personelimiz eğitimlerine devam etmektedir. Program hakkında bilgiye "okuldadiyabet.com" sitesinden ulaşılabilir.