NİĞDE / MERKEZ - Gösterli İlkokulu

03882840193----
Gösterli Köyü Merkez/NİĞDE
Ulaşım
Okulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.Okulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.